Sildetallerken kr. 98,-
Med marineret sild, karrysild og kryddersild

Cremet hummersuppe kr. 95,-

Carpaccio kr. 118,-
Af råmarineret oksekød med ruccolasalat, hjemmelavet pesto og revet parmesan

1/2 hummer kr. 139,-
Med dilddressing og salat

Skiver af røget laks kr. 135,-
Serveres på planke med skiver af avocado, citron og toast

Cæsarsalat kr. 88,-
Med romainesalat, brødcroutoner, bacon, dressing og revet parmesan

Barock’s cremede burrata mozzarella kr. 125,-
Serveres med avocado, tomat, rødbeder, frisk basilikum og pinjekerner

Fløde-pocheret fjordlaks kr. 168,-
Med julesalat, anrettet med muslinger og rød piment

Hvidvinsdampede blåmuslinger kr. 148,-

Fish ‘n’ chips kr. 148,-
Med garniture, hjemmelavede pommes frites og remoulade

Crevettes aioli kr. 128,-
5 store scampi i hvidløg og persille serveret med aioli og brød

Grillet bøf af oksefilet kr. 189,-
Serveret med bearnaisesauce, årstidens grøntsager og dagens kartoffel

Grillet sødmælks-kalvemedaljon kr. 225,-
Serveret med årstidens grøntsager, gratinerede flødekartofler og gorgonzola- eller pebersauce

Rib Eye Steak af kødkvæg kr. 285,-
Serveret med dagens garniture, hjemmelavede pommes frites samt peber- eller bearnaise sauce

Klassisk cheeseburger med chili pommes frites kr. 169,-
Grillet hakkebøf med bacon, ost, tomat og syltet rødløg

Grillet lakseryg  kr. 189,-
Med pasta , tomatsauce og dagens garniture

Smørstegt rødtunge kr. 225,-
Serveret med årstidens grøntsager, kartofler og brunet smør

Menu

1/2 hummer

Grillet oksetournedos svøbt i bacon Med kompot af årstidens grønt, hertil kartofler og bearnaise sauce

Creme brulee

Kr. 350,-

Profiteroles Kr. 75,-
Med vanilleis & varm chokoladesauce

Valnøddetærte Kr. 49,-
Med chokolade og cremefraiche

Klassisk crème brûlée Kr. 75,-

Chokoladefondant Kr. 65,-
Med mangopure

Tre slags franske oste Kr. 75,-
Med hjemmesyltede svesker

Information