Specialiteter 

Cæsarsalat kr. 88,-
Med romainesalat, brødcroutoner, bacon, dressing og revet parmesan

Carpaccio kr. 128,-
Af råmarineret oksekød med rucolasalat, hjemmelavet pesto og revet parmesan

Barock’s cremede burrata mozzarella kr. 125,-
Serveres med avocado, tomat, rødbeder, frisk basilikum og pinjekerner

Lette fiskeanretninger

Sildetallerken kr. 98,-
Med marineret sild, karrysild og kryddersild

Skiver af røget laks kr. 135,-
Serveres på planke med skiver af avocado, citron og toast

Cremet hummersuppe kr. 95,-

Crevettes aioli kr. 128,-
5 store scampi i hvidløg og persille serveret med aioli og brød

Fish ‘n’ chips kr. 148,-
Med garniture, hjemmelavede pommes frites og remoulade

Steaks

Helstegt and og gammeldags flæskesteg med sprød svær kr. 195,-
Serveres med sukkerbrunede kartofler, hjemmelavet rødkål og skysauce

Grillet bøf af oksefilet kr. 189,-
Serveret med bearnaisesauce, årstidens grøntsager og dagens kartoffel

Grillet kalvemedaljon af mørbrad kr. 225,-
Serveret med årstidens grøntsager, gratinerede flødekartofler og gorgonzola- eller pebersauce

Rib Eye Steak af kødkvæg kr. 285,-
Serveret med dagens garniture, pommes frites samt peber- eller bearnaise sauce

Klassisk cheeseburger med chili pommes frites kr. 169,-
Grillet hakkebøf med bacon, ost, tomat, syltet rødløg og sennepsdressing 

Fisk

Grillet lakseryg kr. 189,-
Med pasta , tomatsauce og dagens garniture

Smørstegt rødtunge kr. 225,-
Serveret med årstidens grøntsager, kartofler og brunet smør

Fløde-pocheret fjordlaks kr. 168,-
Med julesalat, anrettet med muslinger og rød piment

1/2 hummer kr. 139,-
Med dilddressing og salat

Blåmuslinger dampet i hvidvin, fløde og urter kr. 138,-
Lille portion kr. 95,-
Med pommes frites + kr. 30,-

3-retters menu

1/2 hummer

——-

Grillet oksetournedos svøbt i bacon
Serveres med kompot af årstidens grønt, hertil kartofler og bearnaisesauce

eller

Grillet laksesteak
Serveres med friskkogt pasta, hertil tomatsauce og dagens garniture

——-

Créme Brûlée

Kr. 350,-

Risalamande kr. 50,-
Serveres med lun kirsebærsauce

Profiteroles kr. 75,-
Med vanilleis & varm chokoladesauce

Valnøddetærte kr. 49,-
Med chokolade og cremefraiche

Klassisk crème brûlée kr. 75,-

Chokoladefondant kr. 65,-
Med flødeskum og mangopuré

Tre slags franske oste kr. 75,-
Med hjemmesyltede svesker

Information