FÆRGEKROENS KLASSISKE JULEMENU


Half & Half
røget laks med bitre salater, radiser og urter og gravad laks med sennepssauce

Kombination af stegt and og dansk svinekam
hertil hvide og brunede kartofler, rødkål og surt

Risalamande

kr. 345,-

(min. 10 kuverter – samlet fakturering)

( 413,- inklusiv adgangsbillet til Tivoli )

 

 

FÆRGEKROENS STORE JULEANRETNING


Lykkebergs marinerede sild
Husets kryddersild
Husets karrysild

Friskpaneret rødspættefilet
med rørt remoulade

Røget laks
med røræg

Gravad laks
med sennepssauce

Varm anretning
med kamsteg og stegt and, rødkål og surt

Danske gårdoste og risalamande

kr. 395,- 

(min. 10 kuverter pr. hovedret – samlet fakturering)

(kr. 463,- inklusive adgangsbillet til Tivoli) 

 

Tilvalg til stor juleanretning:

• Røget ål med røræg kr. 89,-

• Skagenskinke (fra slagter Munch) med svampestuvning kr. 73,-

• Lun mørbradbøf med bløde løg kr. 72,-

 

FÆRGEKROENS JULEMENU 1


Varmrøget laks
rørt med friske krydderurter

Stegt Kalvefilet
med stegte svampe, dagens kartoffel
og kalve demi-glace

Hvid chokolade-pannacotta
tilsmagt med mokka, serveres med
syltede skovbær, brændt hvid chokolade og knas

kr. 395,- 

(min. 10 kuverter – samlet fakturering)

(kr. 463,- inklusive adgangsbillet til Tivoli)

 

FÆRGEKROENS JULEMENU 2


Hummer-bisque
med hummerbrud, tilsmagt med cognac

Tournedos af oksemørbrad
med grønt og urter vendt i sennepsvinaigrette, Pommes Anna og rødvinsreduktion

Færgekroens chokoladetallerken
med hindbær-iscreme

kr. 495,- 

(min. 10 kuverter – samlet fakturering)

(kr. 563,- inklusive adgangsbillet til Tivoli)