FÆRGEKROENS SELSKABSMENUER 2019

Min. 10 kuverter

Sommeranretning

Lykkebergs marinerede sild
Ruths kryddersild
Husets karrysild

Friteret rødspættefilet
Med rørt remoulade

Røget laks med røræg

Varm anretning med lun mørbradbøf
Med bløde løg samt Skagenskinke (fra slagter Munch) med svampestuvning

Danske gårdoste 

Sødt & frugt

Kr. 355,-

(443,- inklusiv adgangsbillet til Tivoli)

 

Selskabsmenu 1

Håndpillede rejer
Rørt med friske krydderurter, citruscreme, rød grape og ristet surdejsbrød

Stegt kalvefilet
Med dagens kartoffel, sæsongrøntsager og rødvinsreduktion 

Køkkenets rabarber-consommé
Serveret med vaniljeis og sprød tuille

Kr. 395,- 

(kr. 483,- inklusive adgangsbillet til Tivoli) 

 

Selskabsmenu 2

Pighvar-bisque
Med stegt kammusling og purløgsolie

Stegt norsk laks
Med grov sennepssauce, hertil årstidens grønt.

Hvid chokolade-panna cotta
Med mokka og råsyltede bær

Kr. 445,- 

(kr. 533,- inklusive adgangsbillet til Tivoli)

 

Selskabsmenu 3

Variation af husets torvefriske skaldyr
Vi sammensætter en kombination af dagens friske skaldyr, hertil brød og smør

Tournedos af oksemørbrad
Serveret med dagens kartoffel, årstidens grønt og portvinssauce

Køkkenchefens chokoladedessert
Serveret med hindbærsorbet

Kr. 495,- 

(kr. 583,- inklusive adgangsbillet til Tivoli)

Information

Åbningstider

4. april - 22. september

Søndag-torsdag: 11.00-23.00
Fredag-lørdag: 11.00-24.00