Lykkebergs marinerede sild
Ruths kryddersild
Husets karrysild

Friteret rødspættefilet
Med rørt remoulade

Røget laks med røræg

Varm anretning med lun mørbradbøf
Med bløde løg samt Skagenskinke (fra slagter Munch) med svampestuvning

Danske gårdoste 

Sødt & frugt

kr. 355,-

(min. 10 kuverter – samlet fakturering)

( 423,- inklusiv adgangsbillet til Tivoli )

Skagenskinke
Anrettet på svampe-brioche, bitre salater
og vinaigrette af svampe, basilikum, hakkede nødder og olivenolie

Stegt kalvefilet
Med dagens kartoffel, sæsongrøntsager
og rødvinsreduktion

Køkkenets rabarber-cheesecake
Serveret med bagte rabarber og vanilje

kr. 395,-

(min. 10 kuverter – samlet fakturering)

(kr. 463,- inklusiv adgangsbillet til Tivoli )

Kalveterrine
Med hassenøddemayonnaise
og syltede rodfrugter

Stegt norsk laks
Med limesauce tilsmagt med Nolly Prat,
hertil årstidens grønt

Færgekroens rødgrød
Med sæsonens bær og syrnet fløde

kr. 445,- 

(min. 10 kuverter – samlet fakturering)

(kr. 513,- inklusive adgangsbillet til Tivoli)

Variation af husets torvefriske skaldyr
Vi sammensætter en kombination af
dagens friske skaldyr, hertil brød og smør

Tournedos af oksemørbrad
Serveret med dagens kartoffel,
årstidens grønt og portvinssauce

Køkkenchefens chokoladedessert
Serveret med hindbærsorbet

kr. 495,- 

(min. 10 kuverter – samlet fakturering)

(kr. 563,- inklusive adgangsbillet til Tivoli)