Vesterbro Bryghus

Åbningstider: mandag 12-24, tirsdag-torsdag 12-02, fredag 12-03, lørdag 10-03, søndag 10-24

Vesterbro Bryghus ligger i hjertet af København med Rådhuspladsen som nabo, og lyser op på Vesterbrogade med sin flotte, rustne facade. En kæmpe lysekrone funkler i loftet af det aflange, smukt indrettede lokale, hvor kobberkedlerne bobler og ølglassene klirrer lystigt. Besøg baren før eller efter middagen, og mærk atmosfæren på Vesterbro Bryghus.

Vesterbro og Vesterbrogade har en fin tradition for bryghuse. Således åbnede der i 1860 bryghus på Vesterbrogade 29 drevet af Fabrikant G. Struck. Vi har derfor fundet det helt naturligt at kalde vores bryghus for Vesterbro Bryghus.
Vores dygtige østrigske diplombrygmester Georg Lassacher har skabt en række håndbryggede, ufiltrerede og upasteuriserede højkvalitetsøl, som vi glæder os til at servere for vore gæster.
Glem alt om smagen af almindeligt øl. Det her er en smagsoplevelse. Det er klasse.

Vesterbro Bryghus er også et dejligt madsted
Prøv en af vores ‘etniske’ retter, “Kalveentrecôte Cajun magic” eller smag en af specialiteterne fra vores internationale menukort. Vi glæder os til at skænke et godt glas håndbrygget specialøl for dig, og i det hele taget at kræse for dig på alle leder og kanter.

På Vesterbro Bryghus er der også fyldt om natten. Vi har live musik hver aften hele ugen, så du behøver ikke gå fra sted til sted. Når du har spist din middag, sørger vi for underholdning med levende musik fra hele verden, så kan du danse natten væk. 1 flaske spiritus koster fra kr. 395.-

Information