Restaurant Terrassen

Sporvognen
Sid indendørs og nyd udsigten over plænen


Book bord Sporvogn

Restaurant Terrassen

Terrassen
Sid indendørs og nyd udsigten over plænen


Book Bord Terrassen

Restaurant Terrassen

Balkonen
Sid udendørs på vores overdækkede tagterrasse og nyd udsigten over plænen

Book bord Balkon

Fredagsrock-koncerter 2018

Nyd tonerne af god musik og en fantastisk udsigt over plænen, mens du spiser en god middag. Menuen varierer ligesom musikken – se de forskellige menuer i programmet herunder.

Til udvalgte koncerter serverer vi vores lækre Fredagsbuffet, som består af:

Forret
Hummersuppe

Frisk fra grillen
Oksesteaks • Laks • Hot wings • B-B-Q ribs • Grillet kyllingebryst • Hakkebøffer
Grillpølser • Svinekoteletter • Grillede grøntsager og meget mere … 

Dertil hører
Pommes frites • Brasede kartofler • Grillede majskolber, tomater og babypeber
Bearnaisesauce • Barbecuesauce

Ta’ selv salatbar
5 færdigblandede salater
Salat • Revet gulerod • Hummus • Salattern • Majs • Agurk • Peberfrugt • Saltede peanuts
Sugarsnaps • Oliven • Brødcroutoner • Artiskokker og meget mere …

Dertil hører diverse dressinger samt friskbagt brød og smør

13. april   Christopher   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

20. april   Sivas + Node   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

27. april   Marvelous Mosell + MC Einar + Rockers By Choice   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

4. maj   Carpark North   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

11. maj   Gilli + Djämes Braun   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

18. maj   Michael Falch & dét band + Hush   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

25. maj   Peter Sommer + Gangway   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

1. juni   Kesi + Hugo Helmig   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

8. juni   Hollywood Vampires   795,- pr. person

Velkomstdrink: glas Cava

½ hummer serveres med hjemmerørt citronmayonnaise, frisk dild og citron, hjemmebagt brød og smør

Grillet kalvemørbrad med spinat, skorzonerrødder og æbler, brændt citron. Serveres med morkelsauce og pommes Anna.

Chokoladefondant med friske hindbær og vaniljeis

_____________

15. juni   Marie Key   795,- pr. person

Velkomstdrink: glas Cava

½ hummer serveres med hjemmerørt citronmayonnaise, frisk dild og citron, hjemmebagt brød og smør

Grillet kalvemørbrad med spinat, skorzonerrødder og æbler, brændt citron. Serveres med morkelsauce og pommes Anna.

Chokoladefondant med friske hindbær og vaniljeis

_____________

22. juni   Stine Bramsen + Barbara Moleko   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

29. juni   Magtens Korridorer   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

1. juli   Citybois + Skinz + Faustix   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

13. juli   Kim Larsen   895,- pr. person

Velkomstdrink: glas champagne, Piper Heidsiek-Brut

½ hummer serveres med hjemmerørt citronmayonnaise, frisk dild og citron, hjemmebagt brød og smør

Grillet oksemørbrad med friskrevet trøffel, spinat, baby karotter vendt i blodgrape, bagte syltede rødbeder. Hertil trøffelsauce og danske kartofler tilsmagt med løvstikke

Jordbær med champagne sorbet

_____________

21. juli   L.O.C.   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

27. juli   A-HA   895,- pr. person

Velkomstdrink: glas champagne, Piper Heidsiek-Brut

½ hummer serveres med hjemmerørt citronmayonnaise, frisk dild og citron, hjemmebagt brød og smør

Grillet oksemørbrad med friskrevet trøffel, spinat, baby karotter vendt i blodgrape, bagte syltede rødbeder. Hertil trøffelsauce og danske kartofler tilsmagt med løvstikke

Jordbær med champagne sorbet

_____________

3. august   Burhan G   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

10. august   Lis Sørensen + Karl William   695,- pr. person

Velkomstdrink: glas Cava

3 slags laks – Varmrøget, koldrøget og rå-marineret. Serveres med rygeost, karry og hvidløgsdressing

Ribeye fra Uruguay, brændt spidskål, kantareller og spinat. Serveres med ovnstegte samsøkartofler og hjemmelavet bearnaise sauce

Creme Brûlée, rabarberkompot tilsmagt med vanilje og lime. Serveres med hindbærsorbet

_____________

17. august   Alex Vargas   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

24. august  Scarlet Pleasure   695,- pr. person

Velkomstdrink: glas Cava

3 slags laks – Varmrøget, koldrøget og rå-marineret. Serveres med rygeost, karry og hvidløgsdressing

Ribeye fra Uruguay, brændt spidskål, kantareller og spinat. Serveres med ovnstegte samsøkartofler og hjemmelavet bearnaise sauce

Creme Brûlée, rabarberkompot tilsmagt med vanilje og lime. Serveres med hindbærsorbet

_____________

31. august   Mew   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

21. september   Søren Huss + Carl Emil Petersen   245,- pr. person

Fredagsbuffet

_____________

 

Ved reservation bekræftes forudvalgt menu.

Booking systemet åbner automatisk op for reservationer 40 dage før eventdatoen.

Vi modtager kun reservationer til vores events online.

Bord bookes via linket. Forudbestemt menu aftales ved reservation. Vi kan desværre ikke lave reservationer på bestemte borde.

Information

Åbningstider

Man 12.00-22.30
Tir 12.00-22.30
Ons 12.00-22.30
Tors 12.00-22.30
Fre 12.00-23.00
Lør 12.00-23.00
Søn 12.00-22.30