Restaurant Terrassen

Sporvognen
Sid indendørs og nyd udsigten over plænen
Book Bord Sporvogn

Restaurant Terrassen

Balkonen
Sid udendørs på vores overdækkede tagterrasse og nyd udsigten over plænen
Book Bord Balkon

Restaurant Terrassen

Terrassen
Sid indendørs og nyd udsigten over plænen
Book Bord Terrassen

Nyd tonerne af god musik og en fantastisk udsigt over plænen, mens du spiser en god middag. Menuen varierer ligesom musikken – se de forskellige menuer i programmet næste år.

Ved bordreservation bedes du benytte et af de 3 links herover og vælge i hvilket område du ønsker bord.
Vi tager kun imod bordreservation til Fredagsrock og Plænenkoncerter online og med forudbetaling af menuen.
Der åbnes automatisk for reservationer 40 dage før et arrangement og da vi har begrænsede pladser er det først til mølle.

Kapacitet:
Terrassen: Over 6 personer.
Sporvognen: 4 personer.
Balkonen: 2 personer.

Til udvalgte koncerter serverer vi vores lækre Fredagsbuffet, som består af:

Forret
Hummersuppe

Frisk fra grillen
Oksesteaks • Laks • Hot wings • B-B-Q ribs • Grillet kyllingebryst • Hakkebøffer
Grillpølser • Svinekoteletter • Grillede grøntsager og meget mere … 

Dertil hører
Pommes frites • Brasede kartofler • Grillede majskolber, tomater og babypeber
Bearnaisesauce • Barbecuesauce

Ta’ selv salatbar
5 færdigblandede salater
Salat • Revet gulerod • Hummus • Salattern • Majs • Agurk • Peberfrugt • Saltede peanuts
Sugarsnaps • Oliven • Brødcroutoner • Artiskokker og meget mere …

Dertil hører diverse dressinger samt friskbagt brød og smør

_____________

12/4   The Minds of 99   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

19/4   Joey Moe   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

26/4   Den Gale Pose + TopGunn   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

3/5   Karl William + Barbara Moleko   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

10/5   Bikstok + Shaka & Wafande   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

17/5   Phlake   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

24/5   Suspekt   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

31/5   Medina   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

7/6   Morten   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

14/6   Mads Langer   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

21/6   D-A-D   895,- pr. pers.

Velkomstdrink: Glas champagne, Piper-Heidsieck Brut

1/2 hummer – serveres med hjemmerørt citronmayonnaise, frisk dild og citron, hjemmebagt brød og smør.

Grillet oksemørbrad med friskreven trøffel. Spinat, babykarotter vendt i blodgrape og bagte syltede rødbeder.
Hertil trøffelsauce og danske kartofler tilsmagt løvstikke.

Danske jordbær med champagnesorbet
_____________

28/6   TV-2   895,- pr. pers.

Velkomstdrink: Glas champagne, Piper-Heidsieck Brut

1/2 hummer – serveres med hjemmerørt citronmayonnaise, frisk dild og citron, hjemmebagt brød og smør.

Grillet Kalvemørbrad med spinat, skorzonerrødder, æbler og brændt citron.
Serveret med morkelsauce og pommes Anna.

Chokoladefondant med friske hindbær og vaniljeis
_____________

5/7   Tom Jones   895,- pr. pers.

Velkomstdrink: Glas champagne, Piper-Heidsieck Brut

1/2 hummer – serveres med hjemmerørt citronmayonnaise, frisk dild og citron, hjemmebagt brød og smør.

Grillet Kalvemørbrad med spinat, skorzonerrødder, æbler og brændt citron.
Serveret med morkelsauce og pommes Anna.

Chokoladefondant med friske hindbær og vaniljeis
_____________

12/7   Benal + Jada   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

19/7   Tina Dickow   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

26/7   Gnags   895,- pr. pers.

Velkomstdrink: Glas champagne, Piper-Heidsieck Brut

1/2 hummer – serveres med hjemmerørt citronmayonnaise, frisk dild og citron, hjemmebagt brød og smør.

Grillet oksemørbrad med friskreven trøffel. Spinat, babykarotter vendt i blodgrape og bagte syltede rødbeder.
Hertil trøffelsauce og danske kartofler tilsmagt løvstikke.

Danske jordbær med champagnesorbet
_____________

2/8   Infernal + Ude Af Kontrol   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

9/8   Ms. Lauryn Hill   895,- pr. pers.

Velkomstdrink: Glas champagne, Piper-Heidsieck Brut

1/2 hummer – serveres med hjemmerørt citronmayonnaise, frisk dild og citron, hjemmebagt brød og smør.

Grillet oksemørbrad med friskreven trøffel. Spinat, babykarotter vendt i blodgrape og bagte syltede rødbeder.
Hertil trøffelsauce og danske kartofler tilsmagt løvstikke.

Danske jordbær med champagnesorbet
_____________

16/8   Jason Derulo

Menu ikke fastlagt
_____________

23/8   Thomas Dybdahl + When Saints Go Machine + Tivoli Copenhagen Phil   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

30/8   MØ

Menu ikke fastlagt
_____________

6/9   Christopher   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

13/9   Kato + Djämes Braun   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

20/9   Citybois + Hugo Helmig   245,- pr. pers.

Fredagsbuffét
_____________

Information

Åbningstider

4. april - 22. september

Søndag-torsdag: 11.00-23.00
Fredag-lørdag: 11.00-24.00