Selskabsmenu for sæsonen 2018

(Se generelle betingelser nederst på siden) 

3-retters selskabsmenu kr. 299,- (inkl. kaffe / te kr. 325,-)

Sammensæt selv din 3-retters menu. Samme 3 retter til hele selskabet.

Forretter

Rejecocktail
Med søkogte, håndpillede rejer, babysalater, citron,
thousand island-dressing, asparges og dansk kaviar

Cremet hummersuppe
Med grillet scampi

Scampi
Kæmpe rejer marineret i koriander og hvidløg anrettet på grillet brød med mangosalat

Carpaccio
Af råmarineret oksekød med marineret rucolasalat,
hjemmelavet pesto og reven parmesan

(til alle forretterne serveres friskbagt brød og smør)

Hovedretter

Grillet laks
Med marinade af sesamfrø, solsikkekerner og sød chili/sojasauce.
Serveres med pasta tagliatelle og friske, finskårne salater med ingefærdressing

Rack of B-B-Q Ribs grillet på lavasten
Hertil B-B-Q sauce, bagt kartoffel og cremet coleslaw

Kalve-entrecôte
Serveres med dagens garniture, grove pommes frites og hjemmelavet sauce bearnaise

Oksemørbrad (tillæg kr. 35,-)
Med årstidens garniture, flødekartofler og pebersauce

Desserter

Chokoladekage
Serveres med vanilleis

Crème brûlée
Serveres med sorbet

Profiteroles
Serveres med vaniljeis og varm chokoladesauce

Sæsonens bær
Serveres med vaniljeis

 


 

 

Frokostbuffet

Klassiske danske kolde og lune retter

kr. 169,-

 


 

Frokostplatte

Friteret rødspættefilet
Med hjemmerørt remoulade

Hønsesalat
Med sprød bacon og asparges

Roastbeef
Med pickles, peberrod og ristede løg

kr. 159,-

 

Frokostplatte luksus

Karrysild 

Gravad laks
Med sennepssauce

Friteret rødspættefilet
Med hjemmerørt remoulade

Hønsesalat
Med sprød bacon og asparges

Roastbeef
Med pickles, peberrod og ristede løg

Dansk ost

kr. 189,-

 


 

JULEMENUER

Gælder for november og december (Se generelle betingelser nederst på siden) 

Ta’ selv-julebuffet

• Marineret, krydder-, senneps-, karry- og julesild
• Røget laks med dild og citron
• Gravad laks med rævesauce
• Æg med rejer
• Hjemmelavet rejesalat med citron
• Tre slags salater
• Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
• Fransk pate med rødbeder og syltede agurker
• Svinemørbrad med svampe à la creme
• Frikadeller med surt
• Sprød flæskesteg med rødkål
• Ovnstegt and med svesker og æbler, brun sauce, hvide og brune kartofler
• Tre slags ost
• Rugbrød, hvidt brød, smør og fedt

Frokost (Søn-tors) kr.169,- / Aften (Søn-tors) kr.199,-
Frokost (Fre-lør) kr.189,- / Aften (Fre-lør) kr.255,-
Børn under 12 år: kr. 99,-

 

Julemenu 1

Røget laks
med peberrodscreme

Stegt flæskesteg & klassisk andesteg
Serveres med brunede og hvide kartofler, rødkål, surt og brun sauce

Ris à l’amande
Serveres med varm kirsebærsauce

Kr.349,-

 

Julemenu 2

Scampi
Kæmpe rejer marineret i koriander og hvidløg anrettet på grillet brød med mangosalsa

Kalveentrecôte
Serveres med dagens garniture, dertil friterede rodfrugter samt hjemmelavet bearnaisesauce

Lun æbletærte
Drysset med kanel, hertil creme fraiche

Kr.369,-

 

Julemenu 3

Hummersuppe
Cremet hummersuppe lavet på traditionel vis med grillet skaldyr

Oksetournedos
Serveres med flødekartofler, dagens garniture, hertil pebersauce

Crème Brûlée
Med sorbet og råsyltede bær

Kr.399,-

 

————-

Generelle betingelser 

Til det pågældende selskab skal der bestilles samme menu til alle. 

Min. antal er 10 personer. Samlet fakturering.

Der serveres ikke postevand. Alle gæster skal købe drikkevarer. 

Børn i alderen 4 til og med 11 år halv pris. 

Kapacitet op til 300 personer.

Information

Åbningstider

Man 12.00-22.30
Tir 12.00-22.30
Ons 12.00-22.30
Tors 12.00-22.30
Fre 12.00-23.00
Lør 12.00-23.00
Søn 12.00-22.30