Juleselskabsmenu 2017

(Se generelle betingelser nederst på siden) 

TA’ SELV-JULEBUFFET

• Marineret, krydder-, senneps-, karry- og julesild

• Røget laks med dild og citron

• Gravad laks med rævesauce

• Æg og rejer

• Hjemmelavet rejesalat med citron

• Tre slags salater

• Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron

• Fransk pate med rødbeder og syltede agurker

• Svinemørbrad med svampe à la creme

• Frikadeller med surt

• Sprød flæskesteg med rødkål

• Ovnstegt and med svesker og æbler, brun sauce, hvide og brune kartofler

• Tre slags ost

• Rugbrød, hvidt brød, smør og fedt

• Juleknas

FROKOST (SØN-TOR) kr. 169,- / AFTEN (SØN-TOR) kr. 199,- 

FROKOST (FRE-LØR) kr. 189,- / AFTEN (FRE-LØR) kr. 255,-

Børn under 12 år kr. 99,-

———

Julemenu 1

Røget laks
Med peberrodscreme

Stegt flæskesteg & klassisk andesteg
Serveres med brunede og hvide kartofler, rødkål, surt og brun sauce

Ris à l’amande
Serveres med varm kirsebærsauce

Kr. 349,-

———

Julemenu 2

Scampi
Kæmpe rejer marineret i koriander og hvidløg anrettet på grillet brød med mangosalsa

Kalveentrecôte
Serveres med dagens garniture, dertil friterede rodfrugter samt hjemmelavet bearnaisesauce

Lun æbletærte
Drysset med kanel, hertil creme fraiche

Kr. 369,-

———

Julemenu 3

Hummersuppe
Cremet hummersuppe lavet på traditionel vis med grillet skaldyr

Oksetournedos
Serveres med flødekartofler, dagens garniture, hertil pebersauce

Crème Brûlée
Med sorbet og råsyltede bær

Kr. 399,-

———

————-

Generelle betingelser 

Til det pågældende selskab skal der bestilles samme menu til alle. 

Min. antal er 10 personer. Samlet fakturering.

Der serveres ikke postevand. Alle gæster skal købe drikkevarer. 

Børn i alderen 4 til og med 11 år halv pris. 

Kapacitet op til 300 personer.