Specialiteter

Cæsarsalat kr. 88,-
Med romainesalat, brødcroutoner, bacon, dressing og friskrevet parmesan

Carpaccio af råmarineret oksekød kr. 128,-
Med marineret rucola, hjemmelavet pesto og friskrevet parmesan

Skipperkroen’s cremede burrata mozzarella kr. 125,-
Med avocado, tomat, rødbeder, frisk basilikum og pinjekerner

Lette fiskeanretninger

Sildetallerken med tre slags sild kr. 98,-
Marineret sild, karrysild og kryddersild

Skiver af røget laks kr. 135,-
Serveres på planke med skiver af avocado, citron og toast

Cremet hummersuppe kr. 95,-

Crevettes aioli kr. 128,-
5 store scampi i hvidløg og persille serveret med aioli og brød

Fish ‘n’ chips kr. 148,-
Serveres med garniture, pommes frites og remoulade

Steaks

Helstegt and og gammeldags flæskesteg med sprød svær kr. 195,-
Serveres med sukkerbrunede kartofler, hjemmelavet rødkål og skysauce

Grillet oksefilet af kødkvæg kr. 189,-
Serveres med sauce bearnaise, årstidens grøntsager og dagens kartoffel

Grillet kalvemedaljon af mørbrad kr. 225,-
Serveres med gorgonzola- eller pebersauce, årstidens grøntsager og gratinerede flødekartofler

Rib Eye Steak af kødkvæg kr. 285,-
Serveres med dagens garniture, pommes frites og peber- eller bearnaise sauce

Klassisk cheeseburger m. chili pommes frites kr. 169,-
Grillet hakkebøf med bacon, ost, tomat, syltet rødløg og sennepsdressing

Fisk

Grillet lakseryg kr. 189,-
Serveres med friskkogt pasta, hertil tomatsauce og dagens garniture

Hvidvinsdampet rødtungefilet kr. 225,-
Serveres med limesauce, årstidens grøntsager, grillede lime og vilde ris

Fløde-pocheret fjordlaks kr. 168,-
Serveres med julesalat, anrettet med muslinger og rød piment

Hvidvinsdampede blåmuslinger kr. 138,-
Dampet i hvidvin og urter
Lille portion kr. 95,-
Med pommes frites + kr. 30,-

½ hummer kr. 139,-
Med dild-dressing og salat

3 retters menu

1/2 hummer

Grillet oksetournedos svøbt i bacon
serveret med kompot af årstidens grønt, hertil kartofler og bearnaisesauce 

eller

Grillet laksesteak
Serveres med friskkogt pasta, hertil tomatsauce og dagens garniture

Créme Brûlée

Kr. 350,-

Risalamande kr. 50,-
Serveres med lun kirsebærsauce

Profiteroles kr. 75,-
Serveres med vanilleis og varm chokoladesauce

Valnøddetærte kr. 49,-
Serveres med chokolade og creme fraiche

Klassisk crème Brûlée kr. 75,-

Chokoladefondant kr. 65,-
Serveres med flødeskum og mangopuré

3 slags ost kr. 75,-
Serveres med hjemmelavede svesker