Forretter

Sildetallerken med tre slags sild Kr. 99,-
Marineret sild, karrysild og kryddersild

Blåmuslinger Kr. 95,-
Let dampede muslinger i en cremet sauce af skalotteløg, hvidvin, fløde
og krydderurter, hertil brød og smør.
Ekstra tilbehør: pommes frites Kr. 30,-

Skagen toast Kr. 89,-
Rejer vendt i en creme af mayonnaise, skalotteløg, creme fraiche og dild.
Anrettet på smørstegt brød.

Tigerrejer Kr. 89,-
Grillede tigerrejer marineret med hvidløg, koriander, purløg og olivenolie.
Anrettet på ristet brød og stænket med soja.

Carpaccio Kr. 99,-
Tynde skiver af rå oksefilet anrettet på en rustik sennepsdressing toppet med olivenolie, basilikum og parmesan. Hertil brød og smør.

Hummersuppe Kr. 99,-
Lækker cremet hummersuppe, lavet på traditionel vis med cognac og hvidvin.
Serveret med grillede skaldyr, creme fraiche, brød og smør.
Som hovedret (stor portion) Kr. 149,-

Grillbuffet

Grillbuffeten er altid frisk. Vores kok griller kødet a lá minute.
Man kan gå frem og tilbage, som man har lyst til og man kan tage så meget, som man har lyst til.
Start eventuelt med en af vores lækre forretter.
Man kan også benytte sig af salatbordet som tilbehør til en hovedret eller salatbordet alene.

Frisk fra grillen

Oksesteak · Hakkebøffer · Grillede pølser · Laks

Nakkekoteletter · Hvidløgsmarineret kyllingebryst

Hot wings · Grillede grøntsager m.m.

Pommes frites · Kartofler · Béarnaise & Barbeque Sauce

Salatbordet

Sprød salat · Pastasalat · Agurk · Feta · Revet gulerod

Ærter · Peberfrugt · Majs · Oliven · Brødcroutoner m.m.

Dertil hører diverse dressinger, brød og smør.

Kr. 199,-

Fish ‘n’ Chips Kr. 179,-
Sprød torsk med garniture, pommes frites og remoulade

Klassisk cheeseburger med chili fries Kr. 169,-
200 g grillet hakkebøf med bacon, ost, tomat, syltet rødløg og chili pommes frites

Okse entrecôte Kr. 199,-
200 g contre-filet af dansk kødkvæg anrettet med grillede grøntsager, pommes frites og sauce béarnaise

Grillet laks Kr. 189,-
Serveret med sauterede grøntsager, smør-ristede kartofler og sauce verte lavet på vild brøndkarse

Marineret sild, rejer, friteret rødspættefilet, røget laks og Napolitana salat

Information