• Ved Kajen aften forretter

    • Skagen toast

      Kr. 89,-

      Rejer vendt i en creme af mayonnaise, skalotteløg, creme fraiche og dild.

      Anrettet på smørstegt brød.

      Huset anbefaler et glas husets hvidvin kr. 49,-

    • Tigerrejer

      Kr. 89,-

      Grillede tigerrejer marineret med hvidløg, koriander, purløg og olivenolie.

      Anrettet på ristet brød og stænket med soja.

      Huset anbefaler et glas Chablis kr. 68,-

    • Carpaccio

      Kr. 99,-

      Tynde skiver af rå oksefilet anrettet på en rustik sennepsdressing toppet

      med olivenolie, basilikum og parmesan. Hertil brød og smør.

      Huset anbefaler et glas Beaujolais Villages kr. 55,-

    • Hummersuppe

      Kr. 99,-

      Lækker og cremet hummersuppe, lavet på traditionel vis med cognac og hvidvin.

      Serveret med grillede skaldyr, creme fraiche, brød og smør.

      Huset anbefaler Piper Heidsiek champagne 1/2 fl. kr. 295,- │1/1 fl. kr. 495,-

    • Ved Kajen aften

    • Grillbuffet

      Grillbuffeten er altid frisk. Vores kok griller kødet a lá minute.

      Man kan gå frem og tilbage, som man har lyst til og man kan tage så meget, som man har lyst til.

      Start eventuelt med en af vores lækre forretter.

      Man kan også benytte sig af salatbordet som tilbehør til en hovedret eller salatbordet alene.

      Frisk fra grillen

      Oksesteak · Hakkebøffer · Grillede pølser · Laks

      Nakkekoteletter · Hvidløgsmarineret kyllingebryst

      Hot wings · Grillede grøntsager m.m.

      Pommes frites · Kartofler · Béarnaise & Barbeque Sauce

       Salatbordet

      Sprød salat · Pastasalater · Agurk · Feta · Revet gulerod

      Ærter · Peberfrugt · Majs · Oliven · Brødcroutoner m.m.

      Dertil hører diverse dressinger, brød og smør.

      Huset anbefaler en flaske Zinfandel Sebastini kr. 255,-

      Kr. 199,-
    • Ved Kajen aften hovedretter

    • Klassisk cheeseburger med chili fries

      Kr. 159,-

      200 g grillet hakkebøf med bacon, ost, tomat, syltet rødløg og chili pommes frites.

    • Kalvefilet

      Kr. 199,-

      200 g steak af kalvefilet anrettet med grillede grøntsager, råstegte kartoffelbåde. Hertil en grøn pebersauce lavet på Madagaskarpeber.

    • Okse entrecôte

      Kr. 189,-

      200 g contre-filet af dansk kødkvæg anrettet med grillede grøntsager, pommes frites og sauce béarnaise.

    • Grillet laks

      Kr. 189,-

      Serveret med sauterede grøntsager, smør-ristede kartofler og sauce verte lavet på vild brøndkarse.

    • Fish 'n' Chips

      Kr. 148,-

      Sprød torsk med garniture, pommes frites og remoulade

Ved-Kajen-logo-a
Banner_gul_99x32

Information