Juleselskabsmenuer


Vi tilbyder en 3-retters menu som du selv sammensætter efter eget valg.

FORRETTER

Ferskrøget laks
serveres på sprød bund af salat, hertil dildcréme

Hummersuppe
lækker, cremet og lavet på traditionel vis med cognac

Marineret sild, karrysild, julesild

HOVEDRETTER

Stegt flæskesteg & klassisk andesteg
serveres med hvide kartofler, rødkål, surt og brun sauce

Okse-entrecôte (200 g)
filet af dansk kødkvæg anrettet med grillede grøntsager,
pommes frites og sauce béarnaise

Grillet laks
serveret med sauterede grøntsager, smørristede kartofler
og sauce verte lavet på vild brøndkarse

DESSERTER

Ris à l’amande
med lun kirsebærsauce

Æbletærte
med créme fraîche

Chokolademoussekage
anrettet på en bund af nødder og kiks

Kr. 368,-

min. 10 personer pr. menu


 

Er i 30 – 40 personer, kan I få restauranten for jer selv !
Ring og hør nærmere på tlf.: 3316 2900
info@ved-kajen.dk

Information