Nytårsmenu 2019

Cappuccino af svampe – flynder – vintertrøffel
Vesterhavspighvar – vanilje – ærteskud
Rissotto – stegt hummer – hummerbisque
Tournedos – trøffelmos – urter – sauce demi-glace
Mørk chokolade – peanuts – saltet karamel – vaniljeis

kr. 895,-

Menuen er uden velkomstdrink og øvrige drikke, der bestilles ved ankomst.

Gulerodspuré – brændte løg – urter
Stegte svampe på grillet brioche – nedkogt æblebalsamico – sprød basilikum
Grillet zucchini – jordskokkepuré – brunet smør – bagte mandler
Symfoni af selleri
Mørk chokolade – peanuts – saltet karamel – vaniljeis

kr. 795,-

Menuen er uden velkomstdrink og øvrige drikke, der bestilles ved ankomst.

Information

Åbningstider

11. oktober - 3. november

Søndag-torsdag: 11.00-23.00
Fredag-lørdag: 11.00-24.00