FÆRGEKROENS SELSKABSMENUER HALLOWEEN 2019

Min. 10 kuverter

Selskabsmenu 1

Forret
Græskarsuppe af hokaido græskar med kylling og urter

Hovedret
Stegt kalvefilet med stegte svampe, dagens kartoffel og kalve demi-glace

Dessert
Færgekroens kirsebær dessert. Sommerens kirsebær syltet med vanilje. Hertil is og roséchokolade 

Kr. 395,- 

(kr. 483,- inklusive adgangsbillet til Tivoli) 

 

Selskabsmenu 2

Forret
Hummer-bisque med hummerbrud, tilsmagt med cognac

Hovedret
Tournedos af oksemørbrad. Serveres med årstidens grønt, oksereduktion og Pommes Anna

Dessert
Færgekroen’s chokoladetallerken med hindbær is-creme

Kr. 495,- 

(kr. 583,- inklusive adgangsbillet til Tivoli)

Information

Åbningstider

11. oktober - 3. november

Søndag-torsdag: 11.00-23.00
Fredag-lørdag: 11.00-24.00