Job – Færgekroen

Vi søger personale til Færgekroen i Tivoli – Sæson 2023

Færgekroen ligger på smukkeste vis ud til Tivoli-søen med eget mikrobryggeri med plads til 200 spisende gæster. Frokosten består af dansk smørrebrød af høj kvalitet, hvor alt er hjemmelavet. Om aftenen serveres danske klassiske retter med inspiration af det internationale køkken. Hertil en travl bar, hvor husets hjemmebryggede øl også kan nydes.

Vi søger personale til Færgekroen i Tivoli fra 1. april 2023:

RESTAURANTCHEFER
Restaurantchefen har det daglige ansvar for restaurantens og barens drift, og hjælper med at lede og motivere vores serveringspersonale samt sørge for altid at give vores gæster en førsteklasses oplevelse. Du har erfaring indenfor branchen, har et køligt overblik, kan holde hovedet koldt i pressede situationer og kan lide at have travlt og arbejde selvstændigt i højt tempo. Restaurantchefen besvarer telefonen og booker større selskaber.

INSPEKTØRER
Inspektøren assisterer restaurantchefen i det daglige og hjælper med at lede og motivere vores serveringspersonale samt sørge for altid at give vores gæster en førsteklasses oplevelse. Inspektøren står for oplæring af personale har evnerne og modet til at gå forrest og vise teamet hvilken standard der skal lægges for dagen. Inspektøren refererer til restaurantchefen.

SHIFTLEDERE
Som shiftleder forventer vi et stort overblik, overskud og øje for detaljer. Du har et godt humør og let til smil. Du har erfaring fra branchen, er en dygtig sælger, der er god til at sætte dig ind i gæstens behov og ønsker. Du har styr på tingene og er i stand til at finde et ekstra gear når det er nødvendigt.

TJENERE OG BARTENDERE
Servicerer gæsterne og sætter en ære i at give dem en optimal oplevelse. Du har erfaring indenfor branchen og kan lide at have travlt og arbejde selvstændigt i højt tempo. Du har et godt humør, er smilende, serviceminded og imødekommende over for gæsterne og lægger vægt på et godt arbejdsklima.

Info

God løn, overenskomst (3F), nyt friskt team.

Ansættelse fra 1. april 2023

Send din ansøgning inkl. CV til disse to mails: job@strecker.dk og isabella@strecker.dk

HUSK at skrive hvilken stilling du søger i emnefeltet.

Færgekroen Bryghus – Tivoli
Vesterbrogade 3
1630 København V
Telefon 33 75 06 80
www.faergekroen.com