Juleselskabsmenuer 2019


(Se generelle betingelser nederst på siden) 

Julebuffet

Marineret, krydder-, senneps-, karry- og julesild
Røget laks med dild og citron
Gravad laks med rævesauce
Æg med rejer
Hjemmelavet rejesalat med citron
Tre slags salater
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
Fransk paté med rødbeder og syltede agurker
Svinemørbrad med svampe à la creme
Frikadeller med surt
Sprød flæskesteg med rødkål
Ovnstegt and med svesker og æbler, brun sauce, hvide og brune kartofler
Tre slags ost
Rugbrød, hvidt brød, smør og fedt

Frokost (søn-tors) Kr. 169,-
Frokost (fre-lør) Kr. 189,-
Aften (søn-tors) Kr. 199,-
Aften (fre-lør) Kr. 255,-
Børn under 12 år: kr. 99,-


Julemenu 1

Røget laks
med peberrodscreme
Stegt flæskesteg & klassisk andesteg
Serveres med brunede og hvide kartofler, rødkål, surt og brun sauce
Ris à l’amande
Serveres med varm kirsebærsauce

Kr. 349,-


Julemenu 2

Scampi aioli i jernpande
5 store scampi i hvidløg og persille serveret med aioli
Promenadens kalvefilet
Serveres med dagens garniture, pommes frites og hjemmelavet bearnaisesauce
Lun æbletærte
Drysset med kanel, hertil creme fraiche

Kr. 369,-


Julemenu 3

Hummersuppe
Cremet hummersuppe lavet på traditionel vis med grillet skaldyr
Oksetournedos
Serveres med flødekartofler, dagens garniture, hertil pebersauce
Crème Brûlée
Med sorbet og råsyltede bær

Kr. 399,-


 

Generelle betingelser 
Til det pågældende selskab skal der bestilles samme menu til alle.
Min. antal er 10 personer.
Der serveres ikke postevand – alle gæster skal købe drikkevarer.
Børn i alderen 4 til og med 11 år – halv pris.

Information

Åbningstider

11. oktober - 3. november

Søndag-torsdag: 11.00-23.00
Fredag-lørdag: 11.00-24.00