Minimum 10 personer per menu.

Prisen på en 3 retters menu:

Kr. 358,-

3 retters menu med kaffe og likør eller velkomstdrink

Kr. 408,-

————————–

Forretter:

1. Carpaccio af råmarineret oksekød
Serveres med friskrevet parmesan og basilikumpesto.
Hertil marinerede vintersalater.

2. Skiver af røget laks
Serveres på planke med skiver af avocado, citron og toast.

3. Rejecocktail
Serveres med sprøde salater, citron, asparges og rød dressing.

Hovedretter:

1. Grillet bøf af oksefilet
Serveres med sauce bearnaise og årstidens grønt.
Hertil persillekartofler.

2. Tournedos af sødmælkskalv
Anrettes på sauté af årstidens grønt.
Hertil friske persillekartofler serveret med pebersauce.

3. Grillet norsk fjordlaks
Anrettes på sauté af årstidens grønt.
Hertil pasta og tomatsauce.

Desserter:

1. Profiteroles
Serveres med vanilleis og lun chokoladesauce.

2. Klassisk crème Brûlée

3. Solmodne jordbær
Serveres med vanilleis eller fløde.

————————–

Betingelser for afbestilling

Afbestilling indtil 7 dage før afholdelse.

Selskabsmenuer kan ansvarsfrit annulleres skriftligt, indtil 7 dage før afholdelse.

Afbestilling efter 7 dage, men inden 24 timer før afholdelse.

Efter 7 dages-fristen kan der ansvarsfrit afbestilles indtil 10% af antallet af bestilte kuverter, når afbestillingen sker inden 24 timer før arrangementet afholdes.

Afbestilling udover de 10% godtgøres til Restaurant Skipperkroen med 50% af prisen for de afbestilte kuverter.

Afbestilling efter 24 timer før afholdelse.

Ved afbestilling af kuverter senere end 24 timer før arrangementet afholdes, har Restaurant Skipperkroen krav på en godtgørelse på hele prisen for de afbestilte kuverter.

Afbestilling af kuverter er alene gyldig ved vores skriftlige bekræftelse.