Vesterbro Bryghus

Food & Brewhouse

Vesterbro Bryghus holder midlertidigt lukket.

Vesterbro Bryghus ligger i hjertet af København med Rådhuspladsen som nabo, og lyser op på Vesterbrogade med sin flotte, rustne facade. De store lysekroner funkler i det aflange, smukt indrettede lokale, hvor kobberkedlerne bobler og ølglassene klirrer lystigt. Besøg baren før eller efter middagen, og mærk atmosfæren på Vesterbro Bryghus.

Vesterbro og Vesterbrogade har en fin tradition for bryghuse. Således åbnede der i 1860 bryghus på Vesterbrogade 29 drevet af Fabrikant G. Struck. Vi har derfor fundet det helt naturligt at kalde vores bryghus for Vesterbro Bryghus.

Vores dygtige østrigske diplombrygmester Georg Lassacher har skabt en række håndbryggede, ufiltrerede og upasteuriserede højkvalitetsøl, som vi glæder os til at servere for dig. Glem alt om smagen af almindeligt øl.

Det her er en smagsoplevelse i særklasse.

Prøv en af vores lækre hjemmelavede burgere eller en af de klassiske retter på kortet sammen med et godt glas håndbrygget specialøl! Vi glæder os til at kræse for dig på alle leder og kanter.

Vi har live musik hver aften fra tirsdag til lørdag. Når du har spist din mad, sørger vi for underholdning med levende musik fra hele verden, så kan du danse natten væk. 1 flaske spiritus koster fra kr. 395.-

Kontakt

Restaurant Vesterbro Bryghus
Vesterbrogade 2B
1620 København V
Telefon: +45 33 11 17 05
Mail: info@vesterbrobryghus.dk

KONTROLRAPPORT